POPINA   E-shop Prodávané značky Slevy Kontakt
Přehled zboží
 Batohy
 Boty
 Spaní
Výprodej, akce
Podrobné hledání
Informace
Poštovné a doprava
Záruka
Pojištění ALPENVEREIN
tovar na Slovensko - bližšie informácie Tovar posielame
 aj na Slovensko

Množstevní slevy
Kontaktujte nás
e-mail POPINA
Novinky
SKYLOTEC Dyneema Sling 8mm - 80 cm
SKYLOTEC Dyneema Sling 8mm - 80 cm
235 Kč
155 Kč
PETZL Astro Bod Fast
zvětšit obrázek
PETZL Astro Bod Fast
Postroj ASTRO BOD FAST s integrovaným hrudním blokantem CROLL byl vyvinut pro větší pohodlí při výstupech po laně. Rozebíratelný přední připojovací bod umožňuje optimální integraci vybavení (lanový blokant, spojovací prostředek, sedačka...). Široký, polotuhý pás a nožní popruhy poskytují vynikající oporu. Jsou tvarovány a polstrovány prodyšnou pěnou, která poskytuje pohodlí v zavěšení. Samosvorné přezky DoubleBack na zadní straně postroje mezi pásem a nožními popruhy umožňují kratší nastavení při použití zádového připojovacího bodu. Postroj také umožňuje nošení a organizování pracovních nástrojů, s několika materiálovými poutky a držáky na nosiče materiálu CARITOOL a pouzdro na nářadí TOOLBAG. Certifikovaný pro Evropu a Rusko.

Optimální integrace vybavení (rozebíratelný připojovací bod lze otevřít pro optimální integraci vybavení, hrudní blokant CROLL se připojí do malého D oka pro větší účinnost při lanovém výstupu, připojení sedačky PODIUM na připojovací bod umožňuje přímé připojení na slaňovací zařízení a přitom zajišťuje mobilitu předního připojovacího bodu).

Ultra pohodlná konstrukce (vynikající úroveň pohodlí v zavěšení, pás a nožní popruhy jsou tvarovány a polstrovány prodyšnou pěnou a poskytují pohodlí a dobré odvětrávání, pro snadnější oblékání je postroj ASTRO vybavený novými rychlosponami FAST LT u nožních popruhů, pás a ramenní popruhy jsou opatřeny samosvornými přezkami DoubleBack PLUS pro rychlé a snadné nastavení).

Postranní připojovací body (textilní postranní připojovací body s plastovými vložkami zaručují snadné připojení vybavení a snižují hmotnost a rozměry postroje).

6 poutek na materiál, 2 připojovací body pro nosiče materiálu CARITOOL a další 2 pro pouzdro na nářadí TOOLBAG (Caritool a Toolbag nejsou v ceně). Certifikace: CE EN 361, CE EN 358, CE EN 813, CE EN 12841 type B, EAC.

Hmotnost:1855-1980 g
Velikosti:0, 1 nebo 2 (viz foto)
Barva:žluto-černá (viz foto)
Termín dodání:Obvykle 3-5 pracovních dnů
Záruka:3 roky
Doporučená cena:11054 Kč
Naše cena:8990 Kč (včetně DPH)

velikost:
Nákupní košík
..prázdný
Zákazník
Přihlásit
Registrovat
Další informace
PETZL
infoinfo o značce PETZL
infoDalší produkty
Zákazníci k tomuto produktu koupili také:
TENDON Ambition 10 Complete Shield
TENDON Ambition 10 Complete Shield
TENDON Static 10 bílé
TENDON Static 10 bílé
PETZL Avao Bod
PETZL Avao Bod
PETZL Evolv Adjust
PETZL Evolv Adjust
SINGING ROCK Flash Aero
SINGING ROCK Flash Aero
SINGING ROCK nahazovací lanko 3 mm - 100m
SINGING ROCK nahazovací lanko 3 mm - 100m
Výprodej, akce
THERM-A-REST Trail Scout Regular
THERM-A-REST Trail Scout Regular
2554 Kč
1499 Kč
  Právě u nás nakupuje 34 zákazníků  | Partneři © POPINA 2003-2024 Akce  |  Novinky  |  Mapa stránek  |  Ceník  |  Kontakt