POPINA   E-shop Prodávané značky Slevy Kontakt
Přehled zboží
 Batohy
 Boty
 Spaní
Výprodej, akce
Podrobné hledání
Informace
Poštovné a doprava
Záruka
Pojištění ALPENVEREIN
tovar na Slovensko - bližšie informácie Tovar posielame
 aj na Slovensko

Množstevní slevy
Kontaktujte nás
e-mail POPINA
Novinky
SINGING ROCK Hero 9,6 - 70m
SINGING ROCK Hero 9,6 - 70m
4088 Kč
3580 Kč
PETZL Newton International
zvětšit obrázek
PETZL Newton International
Model 2021. Mezinárodní verze zachycovacího postroje s indikátorem pádu. Lehký, ergonomický postroj pro zachycení pádu. Postroj se snadno používá; jeho popruhy jsou barevně odlišeny, aby se usnadnilo oblékání. Umožňuje okamžitý přístup k vybavení díky poutkům na materiál a slotům pro připojení pouzdra TOOLBAG. Jeho textilní připojovací body na hrudi a kovový připojovací bod na zádech umožňují velkou všestrannost. Nabízí ergonomické uložení konektorů spojovacích prostředků MGO a má indikátory pádu. Je certifikován podle severoamerických, evropských a ruských norem.

Barevně označené popruhy (žlutá / černá) poskytují rychlou identifikaci horní a dolní části postroje před nasazením. Hrudní automatická přezka FAST LT PLUS umožňuje rychlé a snadné nasazení a vyslečení postroje bez ztráty nastavení, a to i v rukavicích. Odemykací systém přezky omezuje riziko náhodného rozepnutí. Úložný systém pro konektory MGO spojovacích prostředků pro zachycení pádu, na každém ramenním popruhu. V případě pádu systém uvolní konektory MGO a umožní činnost tlumiče pádu. Ramenní a nožní popruhy jsou vybaveny samosvornými přezkami DOUBLEBACK pro rychlé a snadné nastavení. Dvě poutka na materiál a dva sloty pro pouzdro na nářadí TOOLBAG pro snadný přístup a organizaci pomůcek. Mezinárodní verze má indikátor pádu: po zachycení pádu hrudním nebo zádovým připojovacím bodem se objeví červený pásek, který označuje, že postroj by měl být vyřazen.

Připojovací body: Dvojitý hrudní textilní připojovací bod: připojení systému zachycení pádu. Zádový kovový připojovací bod: připojení systému zachycení pádu. Zádový textilní připojovací bod: připojení samonavíjecího zachycovače pádu. Certyfikacja: CE EN 361, EAC, ANSI Z359.11, CSA Z259.10.

Velikost 1:1125 g
Velikost 2:1155 g
Barva:černo-žlutá (patrz foto)
Termín dodání:na dotaz
Záruka:3 roka
Doporučená cena:3643 Kč
Naše cena:3099 Kč (včetně DPH)

velikost:
Nákupní košík
..prázdný
Zákazník
Přihlásit
Registrovat
Další informace
PETZL
infoinfo o značce PETZL
infoDalší produkty
Zákazníci k tomuto produktu koupili také:
PETZL Absorbica Y 80 MGO
PETZL Absorbica Y 80 MGO
PETZL Delta Croll
PETZL Delta Croll
Výprodej, akce
SKYLOTEC Dyneema Sling 8mm - 80 cm
SKYLOTEC Dyneema Sling 8mm - 80 cm
259 Kč
155 Kč
  Právě u nás nakupuje 20 zákazníků  | Partneři © POPINA 2003-2024 Akce  |  Novinky  |  Mapa stránek  |  Ceník  |  Kontakt