POPINA   E-shop Prodávané značky Slevy Kontakt
Přehled zboží
 Batohy
 Boty
 Spaní
Výprodej, akce
Podrobné hledání
Informace
Poštovné a doprava
Záruka
Pojištění ALPENVEREIN
tovar na Slovensko - bližšie informácie Tovar posielame
 aj na Slovensko

Množstevní slevy
Kontaktujte nás
e-mail POPINA
Novinky
TILAK Crux Soft Shell - M, khaki
TILAK Crux Soft Shell - M, khaki
3490 Kč
2990 Kč
PETZL Astro Bod Fast
zvětšit obrázek
PETZL Astro Bod Fast
Postroj ASTRO BOD FAST s integrovaným hrudním blokantem CROLL byl vyvinut pro větší pohodlí při výstupech po laně. Rozebíratelný přední připojovací bod umožňuje optimální integraci vybavení (lanový blokant, spojovací prostředek, sedačka...). Široký, polotuhý pás a nožní popruhy poskytují vynikající oporu. Jsou tvarovány a polstrovány prodyšnou pěnou, která poskytuje pohodlí v zavěšení. Samosvorné přezky DoubleBack na zadní straně postroje mezi pásem a nožními popruhy umožňují kratší nastavení při použití zádového připojovacího bodu. Postroj také umožňuje nošení a organizování pracovních nástrojů, s několika materiálovými poutky a držáky na nosiče materiálu CARITOOL a pouzdro na nářadí TOOLBAG. Certifikovaný pro Evropu a Rusko.

Optimální integrace vybavení (rozebíratelný připojovací bod lze otevřít pro optimální integraci vybavení, hrudní blokant CROLL se připojí do malého D oka pro větší účinnost při lanovém výstupu, připojení sedačky PODIUM na připojovací bod umožňuje přímé připojení na slaňovací zařízení a přitom zajišťuje mobilitu předního připojovacího bodu).

Ultra pohodlná konstrukce (vynikající úroveň pohodlí v zavěšení, pás a nožní popruhy jsou tvarovány a polstrovány prodyšnou pěnou a poskytují pohodlí a dobré odvětrávání, pro snadnější oblékání je postroj ASTRO vybavený novými rychlosponami FAST LT u nožních popruhů, pás a ramenní popruhy jsou opatřeny samosvornými přezkami DoubleBack PLUS pro rychlé a snadné nastavení).

Postranní připojovací body (textilní postranní připojovací body s plastovými vložkami zaručují snadné připojení vybavení a snižují hmotnost a rozměry postroje).

6 poutek na materiál, 2 připojovací body pro nosiče materiálu CARITOOL a další 2 pro pouzdro na nářadí TOOLBAG (Caritool a Toolbag nejsou v ceně). Certifikace: CE EN 361, CE EN 358, CE EN 813, CE EN 12841 type B, EAC.

Hmotnost:1855-1980 g
Velikosti:0, 1 nebo 2 (viz foto)
Barva:žluto-černá (viz foto)
Termín dodání:Obvykle 3-5 pracovních dnů
Záruka:3 roky
Doporučená cena:11054 Kč
Naše cena:8990 Kč (včetně DPH)

velikost:
Nákupní košík
..prázdný
Zákazník
Přihlásit
Registrovat
Další informace
PETZL
infoinfo o značce PETZL
infoDalší produkty
Zákazníci k tomuto produktu koupili také:
TENDON Ambition 10 Complete Shield
TENDON Ambition 10 Complete Shield
TENDON Static 10 bílé
TENDON Static 10 bílé
SINGING ROCK nahazovací lanko 3 mm - 100m
SINGING ROCK nahazovací lanko 3 mm - 100m
PETZL Reverso
PETZL Reverso
PETZL Avao Bod
PETZL Avao Bod
PETZL Evolv Adjust
PETZL Evolv Adjust
Výprodej, akce
SKYLOTEC Dyneema Sling 8mm - 80 cm
SKYLOTEC Dyneema Sling 8mm - 80 cm
259 Kč
155 Kč
  Právě u nás nakupuje 25 zákazníků  | Partneři © POPINA 2003-2024 Akce  |  Novinky  |  Mapa stránek  |  Ceník  |  Kontakt