POPINA   E-shop Prodávané značky Slevy Kontakt
Přehled zboží
 Batohy
 Boty
 Spaní
Výprodej, akce
Podrobné hledání
Informace
Poštovné a doprava
Záruka
Pojištění ALPENVEREIN
tovar na Slovensko - bližšie informácie Tovar posielame
 aj na Slovensko

Množstevní slevy
Kontaktujte nás
e-mail POPINA
Novinky
SKYLOTEC Dyneema Sling 8mm - 120 cm
SKYLOTEC Dyneema Sling 8mm - 120 cm
339 Kč
244 Kč
PETZL Fly
zvětšit obrázek
PETZL Fly
Úvazek určený pro alpinisty a skialpinisty. Nejlehčí úvazek od Petzla. Dá se obléct bez zvedání nohou ze země (klidně s lyžemi nebo i mačkami). Je ultra lehký a kompaktní, díky inovativní konstrukci bez přezek, váží pouze 130 g (velikost M). Pohodlná pěna je odnímatelná a minimalizuje hmotnost na pouhých 100 g. Několik materiálových poutek a oka na šrouby do ledu umožní připnutí veškerého potřebného vybavení pro technické vtúry.

Inovativní konstrukce bez přezek (patent Petzl), posuvná plastová svorka na šňůrce nahrazuje kovovou přezku pro rychlé a snadné nastavení pásu, nožní popruhy se nastavují pomocí liščí smyčky. Minimalistický pytlík umožňuje složení úvazku do malých rozměrů.

Technologie FUSEFRAME s odnímatelnou pěnou, pro přizpůsobení úrovně pohodlí a snížení hmotnosti podle potřeby, pohodlnou pěnu v nohavičkách a v pásu lze snadno vyjmout, čímž je postroj ještě lehčí. Pohodlná pěna optimálně rozkládá zátěž, takže zavěšení je pohodlnější. 2 poutka na materiál a další 4 oka pro organizaci a přepravu vybavení potřebného pro technické túry. Oko se silikonovým vnitřkem na každé nohavičce pro nošení šroubu do ledu. Připojovací body, popruhy a materiáloná poutka vyztužená vysoce modulárním polyethylenem (HMPE), pro větší odolnost vůči oděru. Transportní obal v ceně. Certifikace: CE EN 12277 type C, UIAA.

Velikost S:120 g (90 g bez pěny)
Velikost M:130 g (100 g bez pěny)
Velikost L:140 g (110 g bez pěny)
Materiál:vysoce modulární polyetylen, polyester, nylon
Barva:oranžovo-černá (viz foto)
Termín dodání:Obvykle 3-5 pracovních dnů
Záruka:3 roky
Doporučená cena:2554 Kč
Naše cena:2180 Kč (včetně DPH)

velikost:
Nákupní košík
..prázdný
Zákazník
Přihlásit
Registrovat
Další informace
PETZL
infoinfo o značce PETZL
infoDalší produkty
Výprodej, akce
THERM-A-REST Trail Lite Large
THERM-A-REST Trail Lite Large
3232 Kč
1990 Kč
  Právě u nás nakupuje 19 zákazníků  | Partneři © POPINA 2003-2024 Akce  |  Novinky  |  Mapa stránek  |  Ceník  |  Kontakt